Back-end Developer


Je bent een Back-end Developer pur sang en kent de talen PHP, JavaScript, HTML en CSS beter dan je eigen broekzak. Je werkt graag aan verschillende soorten projecten en je vindt het leuk om contact te hebben met opdrachtgevers. Is dit wie jij bent en wat je wilt doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden als Back-end Developer bij Netsquare:

Wie zijn wij?

Creativiteit in concept, vorm en techniek dat maakt ons bedrijf en daarmee jouw bedrijf uniek. Met als doel? Online succes! Wij zijn ontwerpers, ontwikkelaars, comedians, muziek fanatici, party harders, freaks en nerds. We respecteren kwaliteit gedreven aanpak. Let op: kunnen woordgrap humor syndroom veroorzaken.

Wie ben jij?

Je wordt blij bij het lezen van bovenstaande bedrijfsomschrijving. Je werkt zelfstandig, weet hoe je een architectuur op moet zetten en kan deze uitdragen naar het multidisciplinaire team waarbinnen je werkt. Je vindt het een uitdaging om iets te ontwikkelen wat er nog niet is en je denkt actief mee met de klant en met het team. Je bent als Back-end Developer kritisch op je manier van programmeren en altijd op zoek naar verbeteringen. Tot slot; je bent niet bang voor Linux contact.

Wat kan je / waar heb je verstand van?

Wat bieden we je?

Je komt te werken in een team van professionals met klanten in uiteenlopende branches. Je werkt met de nieuwste technieken aan uitdagende (maatwerk) projecten. Je collega’s zijn jong, gezellig en innovatief (gemiddelde leeftijd: 27,5 jaar) en er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Zo heb je inspraak bij beslissingen en krijg je vrijheid in je manier van oplossen. Daarnaast krijg je van ons:

Heb je interesse?

Ben jij de Back-end Developer waar we naar op zoek zijn? Solliciteer door je cv en motivatie te sturen naar sylvana@netsquare.nl. Overtuig ons ervan dat jij DE perfecte kandidaat bent voor deze functie.


Netsquare.nl