Front-end Developer


Waar de vormgever stopt, ga jij als Front-end Developer verder. Websites en applicaties bouwen en deze operationeel maken is wat je het liefst doet en waar je goed in bent. Hierbij werk je direct samen met onze webdesigner die verantwoordelijk is voor de vormgeving, HTML en CSS. Dit alles binnen een jong bedrijf in een super mooi pand en dito werkomgeving. Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden als Front-end Developer bij Netsquare:

Wie zijn wij?

Als developer bij Netsquare zoek jij samen met de klant uit waar tijdwinst te behalen valt. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk handmatige terugekerende handelingen uit het bestaande werkproces te halen en die te automatiseren. Na de procesanalyse tover jij de gemaakte flow diagrammen om tot een custom made geoptimaliseerd systeem. Een systeem dat leidend is in het werkproces en dat dankzij API koppelingen communiceert met andere softwarepakketten.

Wie ben jij?

Je wordt blij bij het lezen van bovenstaande bedrijfsomschrijving. Daarnaast ben je zelfstandig, creatief en werk je graag in teamverband. Je bent niet alleen kritisch op je eigen werk maar ook op het geleverde werk van je collega’s. Je test en helpt je collega’s om hun project tot een succes te brengen. In je vak als Front-end Developer ben je leergierig en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen. Tot slot wordt je enthousiast van animaties op het web.

Wat kan je / waar heb je verstand van?

Wat bieden we je?

Je komt te werken in een team van professionals met klanten in uiteenlopende branches. Je werkt met de nieuwste technieken aan uitdagende (maatwerk) projecten. Je collega’s zijn jong, gezellig en innovatief (gemiddelde leeftijd: 27,5 jaar) en er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Zo heb je inspraak bij beslissingen en krijg je vrijheid in je manier van oplossen. Daarnaast krijg je van ons:

Heb je interesse?

Ben jij de front-end developer die wij zoeken? Solliciteer dan meteen en upload je CV en motivatie (of mail naar sylvana@netsquare.nl). Overtuig ons dat jij de perfecte en beste kandidaat bent voor deze functie.

Netsquare.nl