Front-end Developer


Waar de vormgever stopt, ga jij als Front-end Developer verder. Websites en applicaties bouwen en deze operationeel maken is wat je het liefst doet en waar je goed in bent. Hierbij werk je direct samen met onze webdesigner die verantwoordelijk is voor de vormgeving, HTML en CSS. Dit alles binnen een jong bedrijf in een super mooi pand en dito werkomgeving. Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden als Front-end Developer bij Netsquare:

Wie zijn wij?

Creativiteit in concept, vorm en techniek dat maakt ons bedrijf en daarmee jouw bedrijf uniek. Met als doel? Online succes! Wij zijn ontwerpers, ontwikkelaars, comedians, muziek fanatici, party harders, freaks en nerds. We respecteren kwaliteit gedreven aanpak. Let op: kunnen woordgrap humor syndroom veroorzaken.

Wie ben jij?

Je wordt blij bij het lezen van bovenstaande bedrijfsomschrijving. Daarnaast ben je zelfstandig, creatief en werk je graag in teamverband. Naast dat je kritisch bent op je eigen werk, ben je dat ook op dat van je collega's. Je test en helpt je collega’s om hun project tot een succes te brengen. In je vak als Front-end Developer ben je leergierig en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen. Tot slot wordt je enthousiast van animaties op het web.

Wat kan je / waar heb je verstand van?

Wat bieden we je?

Je komt te werken in een team van professionals met klanten in uiteenlopende branches. Je werkt met de nieuwste technieken aan uitdagende (maatwerk) projecten. Je collega’s zijn jong, gezellig en innovatief (gemiddelde leeftijd: 27,5 jaar) en er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Zo heb je inspraak bij beslissingen en krijg je vrijheid in je manier van oplossen. Daarnaast krijg je van ons:

Heb je interesse?

Ben jij de Front-end Developer waar we naar op zoek zijn? Solliciteer door je cv en motivatie te sturen naar sylvana@netsquare.nl. Overtuig ons ervan dat jij DE perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Netsquare.nl