Laravel Developer


Je bent een Laravel Developer pur sang en kent de talen PHP, JavaScript, HTML en CSS beter dan je eigen broekzak. Je werkt graag aan verschillende soorten projecten en je vindt het leuk om contact te hebben met opdrachtgevers. Ben jij dit en zoeken wij jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden als Back-end Developer bij Netsquare:

Wie zijn wij?

Als developer bij Netsquare zoek jij samen met de klant uit waar tijdwinst te behalen valt. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk handmatige terugekerende handelingen uit het bestaande werkproces te halen en die te automatiseren. Na de procesanalyse tover jij de gemaakte flow diagrammen om tot een custom made geoptimaliseerd systeem. Een systeem dat leidend is in het werkproces en dat dankzij API koppelingen communiceert met andere softwarepakketten.

Wie ben jij?

Je wordt blij bij het lezen van bovenstaande bedrijfsomschrijving. Je werkt zelfstandig, weet hoe je een architectuur op moet zetten en kan deze uitdragen naar het multidisciplinaire team waarbinnen je werkt. Je vindt het een uitdaging om iets te ontwikkelen wat er nog niet is en je denkt actief mee met de klant en met het team. Je bent als Back-end Developer kritisch op je manier van programmeren en altijd op zoek naar verbeteringen. Tot slot; je bent niet bang voor Linux contact.

Wat kan je / waar heb je verstand van?

Wat bieden we je?

Je komt te werken in een team van professionals met klanten in uiteenlopende branches. Je werkt met de nieuwste technieken aan uitdagende (maatwerk) projecten. Je collega’s zijn jong, gezellig en innovatief (gemiddelde leeftijd: 27,5 jaar) en er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Zo heb je inspraak bij beslissingen en krijg je vrijheid in je manier van oplossen. Daarnaast krijg je van ons:

Heb je interesse?

Ben jij de laravel developer die wij zoeken? Solliciteer dan meteen en upload je CV en motivatie (of mail naar sylvana@netsquare.nl). Overtuig ons dat jij de perfecte en beste kandidaat bent voor deze functie.


Netsquare.nl