Combinatie van vormgever en front-end developer


Alles wat je ontwerpt, kan JIJ ook maken. Je maakt de meest onmogelijke designs en brengt deze front-end tot leven. Dagelijks speur jij de bekende design-blogs af opzoek naar inspiratie. Je pageviews op Dribble en Awwwards zijn hoger dan je Facebook views. Je werkt graag met de nieuwste technieken en jouw ideeën zijn gekker dan die van je collega’s. Als webdesigner / developer bij Netsquare ga je aan de slag met responsive websites, web applicaties en uitdagende HTML5 animaties voor uiteenlopende klanten. Je kunt je designs met trots presenteren en weet iedere keuze te verantwoorden.

Wat ga je precies doen?

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden als front-end developer bij Netsquare:

Wie zijn wij?

Creativiteit in concept, vorm en techniek dat maakt ons bedrijf en daarmee jouw bedrijf uniek. Met als doel? Online succes! Wij zijn ontwerpers, ontwikkelaars, comedians, muziek fanatici, party harders, freaks en nerds. We respecteren kwaliteit gedreven aanpak. Let op: kunnen woordgrap humor syndroom veroorzaken.

Wie ben jij?

Je wordt blij bij het lezen van bovenstaande bedrijfsomschrijving. Je werkt zelfstandig en weet hoe je een gevoel kunt creëren. Je denkt actief mee met de klant en met het team. Je bent als vormgever kritisch op je ontwerp en altijd op zoek naar verbeteringen. Tot slot; kan niet, bestaat niet.

Wat kan je / waar heb je verstand van?

Wat bieden we je?

Je komt te werken in een team van professionals met klanten in uiteenlopende branches. Je werkt aan innovatieve en uitdagende (maatwerk) projecten. Je collega’s zijn jong, gezellig en innovatief (gemiddelde leeftijd: 27,5 jaar) en er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Zo heb je inspraak bij beslissingen en krijg je vrijheid in je manier van oplossen. Daarnaast krijg je van ons:

Heb je interesse?

Ben jij de vormgever / front-end developer waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan door je cv en motivatie te sturen naar sylvana@netsquare.nl. Overtuig ons ervan dat jij DE perfecte kandidaat bent voor deze functie.


Netsquare.nl