ASP.NET developer

Je bent een ASP.NET developer pur sang en kent .NET, JavaScript, HTML, CSS, Visual Studio en Windows Server beter dan je eigen broekzak. Je werkt graag aan verschillende soorten projecten in de logistieke sector en je vindt het leuk om contact te hebben met opdrachtgevers. Ben jij dit en zoeken wij jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden als ASP.NET developer bij Netsquare:

 • Je werkt binnen een multi-disciplinair team aan onze applicaties.
 • Binnen de verschillende projecten adviseer je over de juiste methoden en technieken.
 • Je tovert met ASP.NET complexe systemen in elkaar.
 • Je ontwikkelt en bewaakt de kwaliteit van development-werkzaamheden en je kan projecten succesvol afronden.
 • Je onderhoudt contact met opdrachtgevers en denkt actief mee over wensen en aanpassingen.

Wie zijn wij?

Als developer bij Netsquare werk je aan onze applicatie UAB-online. Dit online platform biedt terminals en schippers van tankschepen de mogelijkheid om informatie uitwisselen over aanmeldingen en verwachte wacht-, laad- en lostijden. Daarnaast ontzorgt onze applicatie de terminalbeheerders door zoveel mogelijk handmatige terugkerende handelingen uit het bestaande werkproces te halen en die te automatiseren. Dit alles via onze applicatie of doordat het systeem d.m.v. API koppelingen communiceert met andere softwarepakketten. Naast de generieke functionaliteiten realiseren we, waar nodig, maatwerk oplossingen.

Wie ben jij?

Je wordt blij bij het lezen van bovenstaande bedrijfsomschrijving. Je werkt zelfstandig, weet hoe je een architectuur op moet zetten en kan deze uitdragen naar het multidisciplinaire team waarbinnen je werkt. Je vindt het een uitdaging om iets te ontwikkelen wat er nog niet is en je denkt actief mee met de klant en met het team. Je bent als ASP.NET developer kritisch op je manier van programmeren en altijd op zoek naar verbeteringen. Tot slot; je bent niet bang voor Windows contact.

Wat kan je / waar heb je verstand van?

 • Je kent de talen ASP.NET, JavaScript, HTML en CSS beter dan je Nederlandse taal en bent bekend met MS SQL, AJAX, AngularJS en jQuery.
 • Je kan goed overweg met API's en webservices en kan deze zelf ook ontwikkelen.
 • Je ademt object georiënteerd en programmeert volgens het MVC patroon.
 • Je werkt met ASP.NET, hoewel een ander framework voor jou ook geen probleem is.

Wat bieden we je?

Je komt te werken in een team van professionals met klanten in uiteenlopende branches. Je werkt met de nieuwste technieken aan uitdagende (maatwerk) projecten. Je collega’s zijn jong, gezellig en innovatief (gemiddelde leeftijd: 27,5 jaar) en er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Zo heb je inspraak bij beslissingen en krijg je vrijheid in je manier van oplossen. Daarnaast krijg je van ons:

 • Een maandelijkse 'eigen' ontwikkeldag.
 • Een marktconform salaris.
 • 24 vakantiedagen.
 • Deelname aan het Netsquare-tafeltennis-toernooi :-)
 • Lunch.
 • Bieruur op filmpjesvrijdag.

Heb je interesse?

Ben jij de ASP.NET developer die wij zoeken? Solliciteer dan meteen en upload je CV en motivatie (of mail naar lisanne@netsquare.nl). Overtuig ons dat jij de perfecte en beste kandidaat bent voor deze functie.


Beste recruiter,
We snappen dat jij jouw quota moet halen, maar jouw recruitment skills moeten wel echt van goede huize zijn. Met andere woorden, acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Openstaande vacatures

Laravel developer

Je maakt en bedenkt (samen met je collega’s) innoverende tools waarmee jouw klanten veel tijd besparen. Je gaat complexe opdrachten niet uit de weg en je houdt je doel voor ogen: een efficiënt klantvriendelijk werkend systeem.


Bekijk functieprofiel

ASP.NET developer

Je bent een ASP.NET developer pur sang en kent .NET, JavaScript, HTML, CSS, Visual Studio en Windows Server beter dan je eigen broekzak.


Bekijk functieprofiel