Full-stack developer

Naast dat je bijna alles kan op front-end gebied, ben je ook thuis in de back-end. Eigenlijk is het gewoon om bang van te worden, zo veelzijdig ben jij. Dit alles binnen een jong bedrijf in een super mooi pand en dito werkomgeving. Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden als Full-stack developer bij Netsquare:

 • Je ontwikkelt websites en applicaties in HTML, CSS, Jquery, AJAX, AngularJS en PHP.
 • Door gebruik te maken van webstandaarden zorg je ervoor dat de sites gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn.
 • De websites die jij ontwikkelt zijn goed vindbaar voor zoekmachines en werken in alle relevante browsers.
 • Je bent de schakel tussen de vormgever en de back-end developer en je let hierbij vooral op de gebruiksvriendelijkheid.

Wie zijn wij?

Als developer bij Netsquare zoek jij samen met de klant uit waar tijdwinst te behalen valt. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk handmatige terugkerende handelingen uit het bestaande werkproces te halen en die te automatiseren. Na de procesanalyse tover jij de gemaakte flow diagrammen om tot een custom made geoptimaliseerd systeem. Een systeem dat leidend is in het werkproces en dat dankzij API koppelingen communiceert met andere softwarepakketten.

Wie ben jij?

Je wordt blij bij het lezen van bovenstaande bedrijfsomschrijving. Daarnaast ben je zelfstandig, creatief en werk je graag in teamverband. Je bent niet alleen kritisch op je eigen werk maar ook op het geleverde werk van je collega’s. Je test en helpt je collega’s om hun project tot een succes te brengen. In je vak als Front-end developer ben je leergierig en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen. Tot slot wordt je enthousiast van animaties op het web.

Wat kan je / waar heb je verstand van?

 • Je specialisatie is ontwikkelen maar ook van een stukje design schrik je niet.
 • Je bent bekend met het MVC model.
 • Je bent bekend met SASS, Grunt/Gulp en een ster in Vanilla JavaScript.
 • Kennis van versie beheer is een pre (SVN/Git).
 • Kennis van WordPress is een pré.

Wat bieden we je?

Je komt te werken in een team van professionals met klanten in uiteenlopende branches. Je werkt met de nieuwste technieken aan uitdagende (maatwerk) projecten. Je collega’s zijn jong, gezellig en innovatief (gemiddelde leeftijd: 27,5 jaar) en er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Zo heb je inspraak bij beslissingen en krijg je vrijheid in je manier van oplossen. Daarnaast krijg je van ons:

 • Een maandelijkse 'eigen' ontwikkeldag.
 • Een marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen.
 • Rondje Vinkeveense plassen (bij mooi weer).
 • Lunch.
 • Bieruur op filmpjesvrijdag.

Heb je interesse?

Ben jij de full stacker die wij zoeken? Solliciteer dan meteen en upload je CV en motivatie (of mail naar sylvana@netsquare.nl). Overtuig ons dat jij de perfecte en beste kandidaat bent voor deze functie.


Beste recruiter,
We snappen dat jij jouw quota moet halen, maar jouw recruitment skills moeten wel echt van goede huize zijn. Met andere woorden, acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Openstaande vacatures

Laravel developer

Je maakt en bedenkt (samen met je collega’s) innoverende tools waarmee jouw klanten veel tijd besparen. Je gaat complexe opdrachten niet uit de weg en je houdt je doel voor ogen: een efficiënt klantvriendelijk werkend systeem.


Bekijk functieprofiel

Yii developer

Je maakt en bedenkt (samen met je collega’s) innoverende tools waarmee jouw klanten veel tijd besparen. Je gaat complexe opdrachten niet uit de weg en je houdt je doel voor ogen: een efficiënt klantvriendelijk werkend systeem.


Bekijk functieprofiel

ASP.NET developer

Je bent een ASP.NET developer pur sang en kent .NET, JavaScript, HTML, CSS, Visual Studio en Windows Server beter dan je eigen broekzak.


Bekijk functieprofiel

 

Full-stack developer

Naast dat je bijna alles kan op front-end gebied, ben je ook thuis in de back-end. Eigenlijk is het gewoon om bang van te worden, zo veelzijdig ben jij.


Bekijk functieprofiel

Junior back-end developer

Je ontwikkelt webapplicaties, koppelt websites en software via API koppelingen en je zet complexe rekentools om in eenvoudige en werkbare tools voor de klant.


Bekijk functieprofiel

Front-end developer

Waar de vormgever stopt ga jij verder. Dus het irriteert jou dat deze knop niet gelijk staat uitgelijnd met de andere.


Bekijk functieprofiel